DNS KARKÖTŐ  KK 900038 Nagyobb

Csak elektronikusan

DNS KARKÖTŐ

KK 900038

Új termék

DNS Áványok : ametiszt, hegyikristály, tigrisszem, rózsakvarc, szodalit, citrin, labradorit, pirit, szugilit, rodokrozit, csaroit, tejkvarc, 

A 12 mesterkristály segÍtségével könnyebben ráhangólódhatunk és érzékenyebbé válhatunk, az életfeladatainkra és DNS-ünk üzeneteire.

Bővebb leírás

Raktáron

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

11 732 Ft‎

Adatlap

Karkötő hossza: 17 cm
Szem átmérője: 8 mm
Egyéb infó: allergénmentes

Bővebb leírás

Ez a 12 kristály/ ásvány /egy olyan frekvenciával rezeg, ami  a DNS 12 szálával függ össze, és mindegyik más tartományban vibrál és más számmal rezeg össze. Olyan frekvenciát bocsátanak ki, ami hatással van arra a rezgés tartományra amin az emberi DNS vibrál.

Az DNS első szálához az ametiszt tartozik,  mely a 8-as számmak rezeg együtt , erős alapot hozva létre amin keresztül kapcsolatba kerülhetünk az asztrális erőkkel.

A DNS második szálához a hegyikristály tartozik, mely a 2-es számmal rezeg együtt. Abban támogat , hogy egyensúlyban legyünk önmagunkkal , az univerzummal és mindennel amivel egyensúlyban kell lennünk.

A DNS harmadik szálához a tigrisszem tartozik, és az 1-es számmal rezeg együtt. SegÍt önmagunkra találni, választ kapni a : Ki vagyok  én ? Miért vagyok itt ?  felmerülő kérdéseinkre.

A negyedik fonal közvetlenül a szÍvcsakrával rezeg együtt és a rózsakvarc támogatja. A család, partner, bármely ezen a területen jelentkező élethelyzetre a DNS negyedik szála van hatással és a 4-es számmal függ össze.

Az ötödik szálat a szodalit tartja és a 3-as számmal rezeg együtt, erős hatással van a torok csakrára. Emberi kapcsolatainkat segÍti, arra tanÍt, hogy kimondjuk amit gondolunk, és úgy cselekedjünk, hogy példát mutassunk.

A hatodik szálhoz a citrin tartozik , és a 6-os számmal rezeg együtt. Megmutatja melyik részünk kapcsolódott le lélekszÍnten, és a felsőbb én energiájához tartozik.

A hetedik szálhoz a labradorit tartozik , a 9-es számmal rezeg együtt. TágÍtja az elképzeléseinket, kommunikativ, illetve intuitÍv  képességeinket.

A nyolcadik fonalhoz a pirit tartozik és a 8-sa számmal rezek együtt, mely a napfonat csakrához kapcsolódik. BátorÍtást ad, hogy önmagun érzelmi szÍntű elemzésével,  becsüljük és tiszteljük magunkat.

A kilencedik szálhoz a szugilit tartozik, és a 4-es számmal rezek együtt. Az igen vagy nem kihÍvással szembesÍt , erősÍti abban , hogy döntsünk a szeretet és félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között.

A rodokrozit a tizedik szál kristálya és az 1-es számmal rezeg együtt. Lényege, hitrendszerünk átvizsgálása melyet őseinktől örököltünk. Ezáltal feltárulhat előttünk azaz életterület, ahol szabotáljuk önmagunkat.

Tizenegyedik fonalhoz a csaroit tartozik.Bátorságot ad, hogy önmagunk mesterei legyünk, hogy döntsünk igen vagy nem, hogy keressük isteni célunkat az életben.

A tizenkettedik szálhoz  a tejkvarc tartozik, a 4-es számmal rezeg együtt. Itt szembesülünk egy  élethelyzettel, keresztúttal ahol be lép a lélek majd a szellem átveszi a kezdeményezést. ez a végzet, vagy sors, de oda vezet majd ahol lennunk kell az adott pillanatban.

Forrás: Judy Hall- Kristálybiblia

gyógyÍtóforras.hupont.hu

30 hasonló termék található ebben a kategóriaban

Termék testreszabása

A testreszabott terméket ne felejtsd el a kosárba rakni.

szöveg

loader

* Kötelező adat